The Coffee Stage – inspiratielab

The Coffee Stage

the coffee stage

ontmoeten | leren | delen | inspireren

Horecava 2020 Hal 12

Verwacht aantal bezoekers
Aantal unieke horecabedrijven
Demo's
Sprekers
Jeroen Veldkamp en Marco Woudstra initiatiefnemers van de InspiratieLab Horeca en retail trendtours in New York

Echte ontmoetingen, en kennis delen

Hal 12, de koffiehal is al jaren een geweldig belangrijke plek op tijdens de Horecava. Koffie is in 2019 immers wederom een zeer belangrijk segment in de horeca gebleken. En ook deze Horecava valt er ook weer enorm veel te zien, te proeven en te horen bij de bekende merken en leveranciers. The Coffee Stage is een extra toevoeging aan hal 12. Deze verzamelplek voor kennis, kunde, ontmoetingen en kennis is toegankelijk voor iedereen. Kom er een presentatie bijwonen in het theater, of een workshop in de demobar.

Wij zijn er trots op dat wij dit samen met het team van de Horecava en de geweldige partners hebben kunnen realiseren. Dus neem je tijd om hal 12 te bezoeken. En hopelijk zien we je daarna bij The Coffee Stage.
Marco Woudstra | Jeroen Veldkamp InspiratieLab

Biophilic design interieur >>rock & roll exterieur

Bij The Coffee Stage gaat het vooral om inhoud. we hebben daarom een gigantische Romney Loods neergezet. Zo'n halfronde, die je ook wel bij autosloperijen ziet staan. Van binnen hebben we er wel alles aan gedaan om de bezoeker te verrassen. Met behulp van het biophilic design van Biophilic Design Agency waant de bezoeker zich in de natuur. Dus geen hectiek. Geen drukte. Maar alle rust om te luisteren naar de sprekers, de exposanten of naar elkaar. De partners van het Inspirium uit Amsterdam en Breda hebben ons geholpen om het interieur passend bij de filosofie te krijgen. Alles om de bezoeker zoveel mogelijk echte kennis mee te geven die men direct kan toepassen in de eigen zaak.

Content = king

2020 wordt een belangrijk jaar voor de horeca. De economie is weer positief, en de horecabezoeken stijgen. Nu is het dus het juiste moment om meer rendement te gaan maken. Met name op koffie en thee zijn er volop kansen. De vele sprekers, workshops en de exposanten zullen er alles aan doen om iedereen met meer kennis weer huiswaarts te sturen.

Theater // Di 14 januari

DEMOBAR // di 14 januari

Theater // wo 15 januari

DEMOBAR // wo 15 januari

Zien we je in Hal 12 en The Coffee Stage?

Toen er nog geen Youtube en Instagram was, deden we moeite om iets te leren. 2 uur in de trein om te zien hoe iemand zijn melk opschuimde. Dan leerden we een nieuwe techniek, maar we leerden ook iemand echt kennen. Dat gevoel zou ik alle bezoekers van The Coffee Stage willen geven!

-Jeroen Veldkamp –

Days
Hours
Minutes
Seconds