Trendtour Amsterdam & Taste of Amsterdam – inspiratielab

AMSTERDAM & TASTE OF AMSTERDAM

31 mei Dit wordt een knaller! Onze hoofdstad en hometown van de Horecava. Amsterdam knalt als nooit tevoren. Concepten zijn veel meer af! Er is veel ruimte voor alternatieve ideeën!

275,-/persoon
Tour op de fiets 12 uur Eigen vervoer naar Amsterdam

Amsterdam heeft het...

Dit wordt een knaller! Onze hoofdstad en hometown van de Horecava. Amsterdam knalt als nooit tevoren. Concepten zijn veel meer af! Er is veel ruimte voor alternatieve ideeën! Alles kan! Er wordt enorm buiten de lijntjes gekleurd, maar wel op topniveau. Wij maken dankbaar gebruik van dit decor. En tevens van het decor dat de mensen van Tast of amsterdam jaarlijks bouwen! Hier laat Gastronomisch Amsterdam werkelijk zien wat het in huis heeft! Onze tip? Hotelletje boeken 😉

31 mei 12 uur Amsterdam
275,00/persoon
  • Fietshuur
  • TrendTour Amsterdam
  • Lunch
  • Entree Taste of Amsterdam
  • Borrel
  • Diner @ Taste of Amsterdam
Trendtour Amsterdam & Taste of Amsterdam. Die heb je altijd al willen doen!
Ontvangst Amsterdam Centraal Station
We starten de dag met een uitleg over de stad Amsterdam en een kennismaking. Uiteraard met de beste koffie van Amsterdam.
Amsterdam trendtour
We fietsen met een enorme omweg naar het Amstelpark waar festival Taste of amsterdam wordt georganiseerd. Onderweg stoppen we bij een aantal onderscheidende concepten. Hier proeven, luisteren, kijken en voelen we wat deze ondernemer nou zo anders maakt!
Lunch
De lunch gebruiken we in principe bij meerdere bedrijven. Om zodoende zoveel mogelijk van de stad te kunnen zien. Als het tempo van de dag anders is, dan passen we dit natuurlijk direct aan!
Taste of Amsterdam
We proberen zo lang mogelijk bij elkaar te blijven. Maar dit zal niet meevallen in deze gastronomische hemel. We hebben diverse chefs en producenten op ons lijstje staan. Zij vertellen hun visie en laten hun ideeën proeven!
Borrel
We sluiten deze inspirerende dag af met een lekkere borrel en hierna is iedereen vrij om te gaan en staan waar hij/zij wil!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *