Trendtour Londen & London Coffee Festival – inspiratielab

TRENDTOUR LONDEN & COFFEE FESTIVAL

NU TE BOEKEN VOOR BEDRIJVEN EN GROEPEN. DATA IN OVERLEG. 2 highlights in één tour! We fietsen door Londen met al haar toonaangevende coole venues. En terwijl we door de hippe wijk Shoreditch fietsen pakken we meteen het London Coffee Festival mee.

€1265,-/persoon
Tour op de fiets 40 uur. Uit en thuis. Naar Londen met de trein

London is calling baby!

In Amsterdam klagen we wel eens over drukte... In Londen is dit nog eens in het kwadraat. Maar juist deze drukte brengt ook veel moois met zich mee. Omdat Londen in basis een zeer traditionele stad is, is het contrast tussen traditioneel en cool prachtig mooi. De eigenzinnige wijken Soho en Shoreditch zijn een verzameling van contrasten. We gaan ze allemaal bezoeken en doorkruizen. En als bonus bezoeken we ook het Amsterdam Coffee Festival in de wijk Shoreditch. Deze koffiebeurs lijkt wel net iets meer te hebben dan de andere versies. Is het de beurs? de Locatie? We zullen het zien!

28 & 29 maart | 40 uur Londen
1201,75/persoon
  • Treinreis
  • Fietshuur
  • TrendTour Londen
  • Lunch 2x
  • Toegang London Coffee Festival
  • Borrel
  • Diner
  • Hotel overnachting
Amsterdam Centraal Station - Londen St Pancras Int'l
Transfer naar de Salon Gourmets
Bij aankomst staan de fietsen voor ons klaar. Dus de tour begint direct!
Londen Tour deel 1
We fietsen richting de inspirerende wijk Shoreditch waar het Coffee Festival ook plaats vindt. Onderweg stoppen we bij een aantal inspirerende concepten.
Londen Coffee Festival
Midden in de wijk Shoredich ligt de Old Truman Brewery. Een prachtig gebouw waar het Coffee Festival plaatsvindt.
Londen tour deel 2
Na een bezoek aan het Coffee Festival gaan we verder de wijk Shoreditch in. Hier wordt het keuzes maken want deze wijk puilt uit van de inspirerende concepten en plekken.
Hotel en opfrissen
Dwars door de spits van Londen fietsen we naar het hotel. Uiteraard weer met een aantal tussenstops. Londen is prachtig rond dit tijdstip. Bij het hotel even rust en de kans om ons o te frissen.
Londen Tour deel 3 => Restaurant
Per fiets verplaatsen we ons naar het restaurant. Onderweg zien we wat culturele hotspots en hebben we tijd voor een foto hier en daar.
Londen Tour deel 4
Fietsen door Londen is prachtig. Goed opletten ivm links rijden 🙂 S’avonds en s’nachts voel je pas echt dat dit een metropool is. Wat een energie. We fietsen naar een gezellig adres om nog wat te borrelen!
Free Time
Na 00:00 uur is het ieder voor zich. Deze stad heeft zoveel te bieden dat we dit voor ieder vrij wilden laten. Vanaf nu voor eigen kosten 🙂
Hotel & Ontbijt
Londen tour deel 4
We hebben nog een halve dag om heel veel te zien en bezoeken. We eindigen onze toch weer bij het station. En maken ons klaar voor de terugreis!
Eindelijk een keer naar Londen en het Coffee Festival?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *