Trendtour Madrid & Salon Gourmets – inspiratielab

TRENDTOUR MADRID & SALON GOURMETS

9 & 10 april Een fantastische combinatie van gastronomie, een topbeurs en traditional coolness!!

Profiteer nu van de

Pak je kans, en boek nu deze zeer goed gevulde tour naar Madrid!

We zijn onlangs met een zeer gemêleerde groep naar Antwerpen geweest. Een prachtige combinatie tussen de stad Antwerpen en een bezoek aan de VENUEZ beurs. Bekijk het filmpje hiernaast om alvast een indruk te krijgen van de tour naar Madrid!

Na Madrid is alleen de hemel nog mooier...

Althans als we de trotse Madrilenen mogen geloven. Want oh wat zijn ze trots op hun stad! Wij gaan naar Madrid omdat het hier bruist. De ontelbare restaurants en barretjes. Maar ook de traditie en cultuur. Wij combineren de trends en concepten in de wijken Chueca en Malasaña met een bezoek aan de gastronomische beurs Salon Gourmets. Chueca en Malasaña zijn van oorsprong volkswijken. En hebben zich getransformeerd tot snel veranderende hippe wijken, ieder met een eigen subcultuur.

9 & 10 april | 28 uur Madrid
1143,25/persoon excl. BTW
  • Fietshuur
  • TrendTour Madrid
  • Lunch 2x
  • Toegang Salon Gourmets
  • Borrel
  • Diner
  • Hotel overnachting
Amsterdam Schiphol - Aeropuerto Adolfo Suarez
Transfer naar de Salon Gourmets
We laten ons direct afzetten bij deze gastronomische beurs.
Madrid Tour deel 1
Na de beurs verplaatsen we ons per fiets naar het centrum van Madrid. Dit is een heerlijk stuk fietsen van 45 minuten. Bij Mercado San Miguel laten we ons leiden door het toeval. Dus dwalen over deze heerlijke markt. En proeven van al het moois dat deze markt heeft te bieden.
Hotel & Opfrissen
Vanaf Mercado San Miguel is het een mooi stukje fietsen naar het hotel. Onderweg pakken we nog wat mooie culturele locaties mee. Hier hebben we tijd voor foto’s en een koele cerveza!
Diner
Per fiets verplaatsen we ons naar het restaurant. Madrid is prachtig in de vallende avond. Niet schrikken als er pas om 22:00 uur een amuse verschijnt 🙂
Madrid Tour deel 2
We fietsen vanaf het restaurant naar de borrellocatie. Deze ligt in een hippe wijk waar je ook prachtig kan dwalen door deze idyllische kleine straatjes.
Borrel
Uiteraard een spannende underground locatie
Madrid Tour deel 3
Dit wordt de zwaarste etappe 🙂 We fietsen relaxt naar het hotel. Iedereen is uiteraard vrij om een andere richting te kiezen! Als we je om 09:00 uur morgenochtend maar weer aan het ontbijt zien verschijnen!
Hotel, Ontbijt!
We maken ons klaar voor de laatste inspirerende tocht door Madrid.
Madrid tour deel 4
Steden als Madrid zijn fantastisch om te zien ontwaken. We fietsen heerlijk langs diverse markten en gastronomische plekken. Dit is dé manier om nieuwe inspiratie op te snuiven!
Aeropuerto Adolfo Suarez - Amsterdam Schiphol
Na de tour laten we ons weer vervoeren naar het vliegveld voor een laatste cerveza. En zo zijn we weer voor middernacht terug op Schiphol!
Eindelijk een keer naar Madrid?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *