Zero – inspiratielab

De meeste relatie-events zijn te duur en halen hun doel niet!

Content = king

Het succes wordt vaak afgemeten aan de opkomst. En daarmee zie je dat de relatie-events te veel als doel (informeren) in plaats van als commercieel middel (klantenwerving) worden ingezet. Hierdoor valt het commerciële resultaat vaak tegen.

BBB

  • Bewegen
  • Beleven
  • Business

Vroege vogels vangen meer...

Als we vroeger kunnen vertrekken en opstaan, dan doen we dat. 

Als we langer kunnen blijven… Dan doen we dat ook!

  • Uitzicht op nieuwe inzichten

    InspiratieLab neemt je mee naar onverwachte locaties. Door anders naar gewone zaken te kijken, ontstaan nieuwe denkrichtingen

Ik heb het 'andere' Antwerpen gezien. Tijdens zo'n tour kom je op plekken waar je anders niet zo gauw naartoe gaat. Maar een volgende bezoek aan Antwerpen zeker wel, omdat het zulke gave, inspirerende plekken zijn, die je weer met andere mensen wilt delen. Ik viel van de ene verrassing in de andere. Stuk voor stuk hele leuke adressen bezocht en het fietsen is een goede manier om je te verplaatsen.
Anja Speelman
Entree Magazine
Een fantastische dag waar de highlights van Antwerpen aan bod zijn gekomen. We zijn met een bak vol inspiratie naar huis gegaan!
Robert Jan
PizzaBakkers

InspiratieLab organiseert trendtours voor Horeca en Retail, in binnenland en buitenland. Zo organiseren we dit jaar verschillende tours in samenwerking met Horecava, waarbij we verschillende vakbeurzen en daarop aansluitende steden bezoeken.

KANT EN KLARE TOURS Al ruim 15 jaar organiseren wij inspirerende tours voor diverse doeleinden. Deze tours hebben we vaak al helemaal voorbereid en al vaak uitgevoerd. Berlijn, Valencia, Stockholm, Antwerpen, New York zijn hier voorbeelden van. Deze steden kennen we ondertussen erg goed. De ‘City Safari’s’ staan met stip bovenaan.

Met collega’s, relaties of vereniging in 36 uur een inspirerende stad helemaal leren kennen. Inclusief een overnachting zodat er een goed avondprogramma aan vast zit.

TOURS OP MAAT Veel tours maken we op maat en zijn helemaal toegespitst op de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever. Teambuilding, een beloning voor trouwe klanten etc. Voorbeelden hiervan zijn een personeelsdag in Antwerpen, of met het MT vergaderen in Berlijn en aansluitend op de fiets een tour doen.

INSPIRATIELAB De afgelopen 10 jaar werden de horeca en retail-tours van InspiratieLab door vele opdrachtgevers als zeer goed gewaardeerd. Voor onze service, uitstekende toegevoegde waarde, en uiteraard voor de inspirerende content. 2018 bracht ons in Valencia, Berlijn, New York, Kopenhagen, Eindhoven, Londen en Antwerpen.

Jeroen Veldkamp en Marco Woudstra initiatiefnemers van de InspiratieLab Horeca en retail trendtours in New York